E-mail : info.waaf@yahoo.com
Phone : +389 46 200 - 032

Folklore Festivals

ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН ФОЛКЛОРЕН ФЕСТИВАЛ “MOONLIGHT IN KRAKOW” 22 -25 ЈУНИ 2018

22 Jun 2018 - 25 Jun 2018
КРАКОВ Главен град на Полска до крајот на шеснаесетиот век, Краков беше заменет со Варшава, и сега е четвртиот по големина град во земјата,...
Apply Now!
105€

ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН ФОЛКЛОРЕН ФЕСТИВАЛ “MOONLIGHT IN RIMINI” 01 – 06 Август 2018

01 Aug 2018 - 21 Apr 2018
РИМИНИ Провинцијата Римини е лоцирана во северна Италија, и лежи во југоисточната зона  Емилија Ромања. Добро опремените крајбрежни одморалишта...
Apply Now!
145€

ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН ФОЛКЛОРЕН ФЕСТИВАЛ “MOONLIGHT IN THESSALONIKI” 20 – 25 ЈУЛИ 2018

20 Jul 2018 - 25 Aug 2018
СОЛУН Солун е вториот најголем град во Грција. Тој може да се пофали со своите крајбрежни шеталишта, прекрасни паркови и голем број на музе...
Apply Now!
135€

ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН ФОЛКЛОРЕН ФЕСТИВАЛ ЖОВКВА, ЛВИВ УКРАИНА 23-26 АВГУСТ 2018

23 Aug 2018 - 26 Aug 2018
ПРОГРАМА Прв Фестивалски Ден: Пристигнување / Сместување Втор Фестивалски ден: Фестивалска вечер (свечено отварање) Трет Фестивалски ден: Разглед...
Apply Now!
109€

Интернационален Фолклорен Фестивал “Sunny Beach” 02 – 09 АВГУСТ 2018

02 Aug 2018 - 09 Aug 2018
УСЛОВИ ЗА УЧЕСТВО Се одржуваат три фестивалски вечери (петок, сабота и недела). Групите – учесници можат да настапат сите три вечери ( ил...
Apply Now!
199€

Интернационален Фолклорен Фестивал “Sunny Beach” 16 – 23 АВГУСТ 2018

16 Aug 2018 - 23 Aug 2018
УСЛОВИ ЗА УЧЕСТВО Се одржуваат три фестивалски вечери (петок, сабота и недела). Групите – учесници можат да настапат сите три вечери ( ил...
Apply Now!
199€
}