E-mail : info.waaf@yahoo.com
Phone : +389 46 200 - 032

Folklore Festivals

Интернационален Фолклорен Фестивал “Sunny Beach” 07 – 14 ЈУНИ 2018

07 Jun 2018 - 14 Jun 2018
УСЛОВИ ЗА УЧЕСТВО Се одржуваат три фестивалски вечери (петок, сабота и недела). Групите – учесници можат да настапат сите три вечери ( ил...
Apply Now!
179€

Интернационален Фолклорен Фестивал “Sunny Beach” 21 – 28 Јуни 2018

21 Jun 2018 - 28 Jun 2018
УСЛОВИ ЗА УЧЕСТВО Се одржуваат три фестивалски вечери (петок, сабота и недела). Групите – учесници можат да настапат сите три вечери ( ил...
Apply Now!
199€

19 ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ ЗА ФОЛКЛОР, ХОРОВИ И ОРКЕСТРИ “ Rhythms Of Olymp ” 17-22 ЈУЛИ 2018

17 Jul 2017 - 22 Jul 2018
ПАРАЛИЈА Паралија е поранешна општина во источниот дел на регионалната целина на Пиерија, Грција. По реформирањето на локалната влада во 20...
Apply Now!
129€

7 ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ ЗА ФОЛКЛОР, ХОРОВИ И ОРКЕСТРИ “Colosseum” 06-10 АПРИЛ 2018

06 Apr 2018 - 10 Apr 2018
РИМ Рим е главен град на Италија и на регионот Лацио. Се наоѓа во западниот централен дел од Апенинскиот Полуостров на сливот на реката Тиб...
Apply Now!
179€

3 ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ ЗА ФОЛКЛОР, ХОРОВИ И ОРКЕСТРИ “Spirit of Platamon” 07-12 ЈУЛИ 2018

07 Jul 2018 - 12 Jul 2018
НЕИ ПОРИ Во Јужна Пиерија, околу 42 км од Катерини, се наоѓа шармантното село Неи Пори. Тоа е едно од најпопуларните летни дестинации во Пиерија,...
Apply Now!
129€

ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН ФОЛКЛОРЕН ФЕСТИВАЛ ЖОВКВА, ЛВИВ УКРАИНА 27 – 30 Јуни 2018

27 Jun 2018 - 30 Jun 2018
ПРОГРАМА Прв Фестивалски Ден: Пристигнување / Сместување Втор Фестивалски ден: Фестивалска вечер (свечено отварање) Трет Фестивалски ден: Разглед...
Apply Now!
109€
}