E-mail : info.waaf@yahoo.com
Phone : +389 46 200 - 032

3 ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ ЗА ФОЛКЛОР, ХОРОВИ И ОРКЕСТРИ “Magic of Greece” 25-30 АВГУСТ 2018

25 Авг 2018 - 30 Авг 2018
АСПРОВАЛТА Аспровалта е град во Солунскиот округ, западна Грција. Пред реформата на локалната власт во 2011 година Аспровалта бил...
Apply Now!
129€

8 ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ ЗА ФОЛКЛОР, ХОРОВИ И ОРКЕСТРИ “Tramonto Sul Lungomare”

31 Авг 2018 - 05 Сеп 2018
САН МАРИНО Од 196 независни држави во светот, Сан Марино е 5та најмала и веројатно најнеобична. Како воопшто опстанала е сеуш...
Apply Now!
139€

13 ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ ЗА ФОЛКЛОР, ХОРОВИ И ОРКЕСТРИ “Marmara adventure” 29 АВГУСТ – 01 СЕПТЕМВРИ 2018

29 Авг 2018 - 01 Сеп 2018
ИСТАНБУЛ Град на два континенти, комбинација на Исток и Запад, Европа и Азија, со богата култура што го остава секој посетител без зб...
Apply Now!
99€

13 ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ ЗА ФОЛКЛОР, ХОРОВИ И ОРКЕСТРИ “Marmara adventure” 30 МАРТ – 02 АПРИЛ 2018

30 Мар 0201 - 02 Апр 2018
ИСТАНБУЛ Град на два континенти, комбинација на Исток и Запад, Европа и Азија, со богата култура што го остава секој посетител без зб...
Apply Now!
99€

ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН ФОЛКЛОРЕН ФЕСТИВАЛ “MOONLIGHT IN BARCELONA / LLORET DE MAR”

06 Јул 2018 - 11 Јул 2018
ПРОГРАМА Прв ден: 06.07.2018 14:00 Пристигнување / Сместување 19:00 Вечера Слободни активности Втор ден: 07.07.2018 07:30 Пој...
Apply Now!
155€

ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН ФОЛКЛОРЕН ФЕСТИВАЛ “MOONLIGHT IN BELGRADE” 17 – 20 АВГУСТ, 2018

17 Авг 2018 - 20 Авг 2018
БЕЛГРАД Белград е главен град на Србија и е еден од најстарите градови во Европа. Градот лежи на два меѓународни водни патишта, на слив...
Apply Now!
95€

Special Festival Offers

Enjoy Our Big Collection Of Festivals Around The World

View All Festivals

Find A Festival

Past Festivals

Интернационален Фолклорен Фестивал “Струга Фест ” 20-24 Јули 2018

20 Јул 2018 - 24 Јул 2018
Директор: Александар Петрески Рок за аплицирање: 15 Март 2018 ДЕН ПО ДЕН ПРОГРАМА Прв фестивалски ден: Пристигнување во Струга / Сместување Вто...
Apply Now!
59€

Интернационален Фолклорен Фестивал “Ритамот на Есента ” 05-09 Октомври 2018

05 Окт 2018 - 09 Окт 2018
Директор: Александар Петрески Рок за аплицирање: 15 Март 2018 ДЕН ПО ДЕН ПРОГРАМА Прв фестивалски ден: Пристигнување во Струга / Сместување Вто...
Apply Now!
55€

8 ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ ЗА ФОЛКЛОР, ХОРОВИ И ОРКЕСТРИ “White Tower dance” 29 АПРИЛ – 02 МАЈ 2018

29 Апр 2018 - 05 Мај 2018
СОЛУН Солун е еден од најстарите градови во Европа. Тој е втор најголем град во Грција покрај Атина. Солун има големо историско значење...
Apply Now!
89€
}