E-mail : info.waaf@yahoo.com
Phone : +389 46 200 - 032

Special Festival Offers

Enjoy Our Big Collection Of Festivals Around The World

View All Festivals

Find A Festival

Past Festivals

Интернационален Фолклорен Фестивал “Плетенка” 21-25 Јуни 2018

21 Јун 2018 - 25 Јун 2018
Директор: Јован Јоноски Рок за аплицирање: 15 Мај 2018 ОХРИД Охрид – градот на светлината е вековна ризница на македонската кул...
Apply Now!
57€

Интернационален Фестивал на Мажоретни тимови, Марширачки оркестри и Модерни танци 08-12 Јуни 2018

08 Јун 2018 - 12 Јун 2018
Директор: Миленко Андрески Рок за аплицирање: 05 Мај 2018 ОХРИД Охрид – градот на светлината е вековна ризница на македонската култур...
Apply Now!
57€

Интернационален Фолклорен Фестивал “Св. Троица” 01-05 Јуни 2018

01 Јун 2018 - 05 Јун 2018
Директор: Миленко Андрески Рок за аплицирање: 05 Мај 2018 ОХРИД Охрид – градот на светлината е вековна ризница на македонската култур...
Apply Now!
57€
}