E-mail : info.waaf@yahoo.com
Phone : +389 46 200 - 032

ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН ФОЛКЛОРЕН ФЕСТИВАЛ “MOONLIGHT IN KRAKOW” 22 -25 ЈУНИ 2018

22 Јун 2018 - 25 Јун 2018
КРАКОВ Главен град на Полска до крајот на шеснаесетиот век, Краков беше заменет со Варшава, и сега е четвртиот по големина град во земјата,...
Apply Now!
105€

ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН ФОЛКЛОРЕН ФЕСТИВАЛ “MOONLIGHT IN RIMINI” 01 – 06 Август 2018

01 Авг 2018 - 25 Сеп 2018
РИМИНИ Провинцијата Римини е лоцирана во северна Италија, и лежи во југоисточната зона  Емилија Ромања. Добро опремените крајбрежни одморалишта...
Apply Now!
145€

ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН ФОЛКЛОРЕН ФЕСТИВАЛ “MOONLIGHT IN THESSALONIKI” 20 – 25 ЈУЛИ 2018

20 Јул 2018 - 25 Авг 2018
СОЛУН Солун е вториот најголем град во Грција. Тој може да се пофали со своите крајбрежни шеталишта, прекрасни паркови и голем број на музе...
Apply Now!
135€

ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН ФОЛКЛОРЕН ФЕСТИВАЛ ЖОВКВА, ЛВИВ УКРАИНА 23-26 АВГУСТ 2018

23 Авг 2018 - 26 Авг 2018
ПРОГРАМА Прв Фестивалски Ден: Пристигнување / Сместување Втор Фестивалски ден: Фестивалска вечер (свечено отварање) Трет Фестивалски ден: Разглед...
Apply Now!
109€

Интернационален Фолклорен Фестивал “Sunny Beach” 02 – 09 АВГУСТ 2018

02 Авг 2018 - 09 Авг 2018
УСЛОВИ ЗА УЧЕСТВО Се одржуваат три фестивалски вечери (петок, сабота и недела). Групите – учесници можат да настапат сите три вечери ( ил...
Apply Now!
199€

Интернационален Фолклорен Фестивал “Sunny Beach” 16 – 23 АВГУСТ 2018

16 Авг 2018 - 23 Авг 2018
УСЛОВИ ЗА УЧЕСТВО Се одржуваат три фестивалски вечери (петок, сабота и недела). Групите – учесници можат да настапат сите три вечери ( ил...
Apply Now!
199€

Special Festival Offers

Enjoy Our Big Collection Of Festivals Around The World

View All Festivals

Find A Festival

Past Festivals

Интернационален Фолклорен Фестивал “Ритамот на Есента ” 05-09 Октомври 2018

05 Окт 2018 - 09 Окт 2018
Директор: Александар Петрески Рок за аплицирање: 05 Септември 2018 ДЕН ПО ДЕН ПРОГРАМА Прв фестивалски ден: Пристигнување во Струга / Сместувањ...
Apply Now!
55€

3 ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ ЗА ФОЛКЛОР, ХОРОВИ И ОРКЕСТРИ “Magic of Greece” 25-30 АВГУСТ 2018

25 Авг 2018 - 30 Авг 2018
АСПРОВАЛТА Аспровалта е град во Солунскиот округ, западна Грција. Пред реформата на локалната власт во 2011 година Аспровалта бил...
Apply Now!
129€

8 ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ ЗА ФОЛКЛОР, ХОРОВИ И ОРКЕСТРИ “Tramonto Sul Lungomare”

31 Авг 2018 - 05 Сеп 2018
САН МАРИНО Од 196 независни држави во светот, Сан Марино е 5та најмала и веројатно најнеобична. Како воопшто опстанала е сеуш...
Apply Now!
139€
}