E-mail : info.waaf@yahoo.com
Phone : +389 46 200 - 032

Интернационален Фолклорен Фестивал “Sunny Beach” 07 – 14 ЈУНИ 2018

07 Јун 2018 - 14 Јун 2018
УСЛОВИ ЗА УЧЕСТВО Се одржуваат три фестивалски вечери (петок, сабота и недела). Групите – учесници можат да настапат сите три вечери ( ил...
Apply Now!
179€

Интернационален Фолклорен Фестивал “Sunny Beach” 21 – 28 Јуни 2018

21 Јун 2018 - 28 Јун 2018
УСЛОВИ ЗА УЧЕСТВО Се одржуваат три фестивалски вечери (петок, сабота и недела). Групите – учесници можат да настапат сите три вечери ( ил...
Apply Now!
199€

19 ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ ЗА ФОЛКЛОР, ХОРОВИ И ОРКЕСТРИ “ Rhythms Of Olymp ” 17-22 ЈУЛИ 2018

17 Јул 2017 - 22 Јул 2018
ПАРАЛИЈА Паралија е поранешна општина во источниот дел на регионалната целина на Пиерија, Грција. По реформирањето на локалната влада во 20...
Apply Now!
129€

3 ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ ЗА ФОЛКЛОР, ХОРОВИ И ОРКЕСТРИ “Spirit of Platamon” 07-12 ЈУЛИ 2018

07 Јул 2018 - 12 Јул 2018
НЕИ ПОРИ Во Јужна Пиерија, околу 42 км од Катерини, се наоѓа шармантното село Неи Пори. Тоа е едно од најпопуларните летни дестинации во Пиерија,...
Apply Now!
129€

ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН ФОЛКЛОРЕН ФЕСТИВАЛ ЖОВКВА, ЛВИВ УКРАИНА 27 – 30 Јуни 2018

27 Јун 2018 - 30 Јун 2018
ПРОГРАМА Прв Фестивалски Ден: Пристигнување / Сместување Втор Фестивалски ден: Фестивалска вечер (свечено отварање) Трет Фестивалски ден: Разглед...
Apply Now!
109€

ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН ФОЛКЛОРЕН ФЕСТИВАЛ “MOONLIGHT IN PARIS” 07-10 АВГУСТ 2018

07 Авг 2018 - 10 Авг 2018
ПАРИЗ Најпопуларната дестинација во светот која  има толку многу места што “ мора да се видат”, но бидете сигурни дека ќе поминете барем еден ден...
Apply Now!
135€

Special Festival Offers

Enjoy Our Big Collection Of Festivals Around The World

View All Festivals

Find A Festival

Past Festivals

13 ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ ЗА ФОЛКЛОР, ХОРОВИ И ОРКЕСТРИ “Marmara adventure” 29 АВГУСТ – 01 СЕПТЕМВРИ 2018

29 Авг 2018 - 01 Сеп 2018
ИСТАНБУЛ Град на два континенти, комбинација на Исток и Запад, Европа и Азија, со богата култура што го остава секој посетител без зб...
Apply Now!
99€

ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН ФОЛКЛОРЕН ФЕСТИВАЛ “MOONLIGHT IN BARCELONA / LLORET DE MAR”

06 Јул 2018 - 11 Јул 2018
ПРОГРАМА Прв ден: 06.07.2018 14:00 Пристигнување / Сместување 19:00 Вечера Слободни активности Втор ден: 07.07.2018 07:30 Пој...
Apply Now!
155€

ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН ФОЛКЛОРЕН ФЕСТИВАЛ “MOONLIGHT IN BELGRADE” 17 – 20 АВГУСТ, 2018

17 Авг 2018 - 20 Авг 2018
БЕЛГРАД Белград е главен град на Србија и е еден од најстарите градови во Европа. Градот лежи на два меѓународни водни патишта, на слив...
Apply Now!
95€
}