E-mail : info.waaf@yahoo.com
Phone : +389 46 200 - 032

Интернационален Фолклорен Фестивал “Св. Климент Охридски” 04-08 Август 2019

04 Авг 2019 - 08 Авг 2019
Директор: Миленко Андрески Рок за аплицирање: 20 Јули 2019 ОХРИД Охрид – градот на светлината е вековна ризница на македонската култура...
Apply Now!
79€

Интернационален Детски Фолклорен Фестивал “Охридски Бисер” 25-29 Јули 2019

25 Јул 2019 - 29 Јул 2019
Директор: Миленко Андрески Рок за аплицирање: 20 Јуни 2019 ОХРИД Охрид – градот на светлината е вековна ризница на македонската култура...
Apply Now!
79€

Интернационален Фолклорен Фестивал “Александар Македонски” 18-22 Јули 2019

18 Јул 2019 - 22 Јул 2019
Директор: Миленко Андрески Рок за аплицирање: 30 Јули 2019 ОХРИД Охрид – градот на светлината е вековна ризница на македонската култура...
Apply Now!
65€

Интернационален Фолклорен Фестивал “Охридско Сонце” 17-21 Јули 2019

17 Јул 2019 - 21 Јул 2019
Директор: Александар Петрески Рок за аплицирање: 20 Јули 2019 ОХРИД Охрид – градот на светлината е вековна ризница на македонската култур...
Apply Now!
60€

Интернационален Фолклорен Фестивал “Денови на Охрид” 11-15 Јули 2019

11 Јул 2019 - 15 Јул 2019
Директор: Јован Јоноски Рок за аплицирање:затворен ОХРИД Охрид – градот на светлината е вековна ризница на македонската ...
Apply Now!
61€

Интернационален Фолклорен Фестивал “Охридски Ѓердан” 04-08 Јули 2019

04 Јул 2019 - 08 Јул 2019
Директор: Јован Јоноски Рок за аплицирање:затворен ОХРИД Охрид – градот на светлината е вековна ризница на македонската ...
Apply Now!
61€

Special Festival Offers

Enjoy Our Big Collection Of Festivals Around The World

View All Festivals

Find A Festival

Past Festivals

Интернационален Фолклорен, Хорски и Модерен Фестивал “Будва Фестивал” 08-12 Јули 2019

08 Јул 2019 - 12 Јул 2019
Директор: Миленко Андрески Рок за аплицирање: 30 Јуни 2019 БУДВА, ЦРНА ГОРА Таму постои посебен вид на убавина, што едноставно не можете да...
Apply Now!
69€

Интернационален Мешовит Фестивал “Бар & Улцињ” 05-09 Септември 2019

05 Сеп 2019 - 09 Сеп 2019
Директор: Миленко Андрески Рок за аплицирање: 20 Јуни 2019 БАР, ЦРНА ГОРА Црногорски отворен премин, со најголемо пристаниште на источниот бр...
Apply Now!
85€

Интернационален Фолклорен, Хорски и Модерен Фестивал “БАР 2019” 21-25 Август 2019

21 Авг 2019 - 25 Авг 2019
Директор: Александар Петрески Рок за аплицирање: 20 Јули 2019 БАР, ЦРНА ГОРА Црногорски отворен премин, со најголемо пристаниште на источ...
Apply Now!
69€
}