E-mail : info.waaf@yahoo.com
Phone : +389 46 200 - 032

Folklore Festivals

VI Интернационален Фолклорен Фестивал Будимпешта 05 – 08 ЈУЛИ 2018

05 Јул 2018 - 08 Јул 2018
ПРОГРАМА Прв ден: 05.07.2018 Пристигнување во Будимпешта Сместување Вечера Втор ден: 06.07.2018 Појадок Разглед на градот (Центарот на град...
Apply Now!
139€

III JOURS DE DANSE A PARIS 12 – 15 ЈУЛИ 2018

12 Јул 2018 - 15 Јул 2018
ПРОГРАМА Прв ден: 12.07.2018 Пристигнување на групите (од 15 до 19 часот) Средба со организаторот 20:00 Вечера Слободни активности Втор ден:...
Apply Now!
149

Интернационален Фолклорен Фестивал “Струга Фест ” 03-07 Август 2018

03 Авг 2018 - 07 Авг 2018
Директор: Александар Петрески Рок за аплицирање: 05 Јули 2018 ДЕН ПО ДЕН ПРОГРАМА Прв фестивалски ден: Пристигнување во Струга / Сместување Вто...
Apply Now!
59€

Интернационален Фолклорен Фестивал “Струга Фест ” 20-24 Јули 2018

20 Јул 2018 - 24 Јул 2018
Директор: Александар Петрески Рок за аплицирање: 15 Јуни 2018 ДЕН ПО ДЕН ПРОГРАМА Прв фестивалски ден: Пристигнување во Струга / Сместување Вто...
Apply Now!
59€

Интернационален Фолклорен Фестивал “Ритамот на Есента ” 05-09 Октомври 2018

05 Окт 2018 - 09 Окт 2018
Директор: Александар Петрески Рок за аплицирање: 05 Септември 2018 ДЕН ПО ДЕН ПРОГРАМА Прв фестивалски ден: Пристигнување во Струга / Сместувањ...
Apply Now!
55€

3 ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ ЗА ФОЛКЛОР, ХОРОВИ И ОРКЕСТРИ “Magic of Greece” 25-30 АВГУСТ 2018

25 Авг 2018 - 30 Авг 2018
АСПРОВАЛТА Аспровалта е град во Солунскиот округ, западна Грција. Пред реформата на локалната власт во 2011 година Аспровалта бил...
Apply Now!
129€
}