E-mail : info.waaf@yahoo.com
Phone : +389 46 200 - 032

Folklore Festivals

Интернационален Фолклорен Фестивал “Спој на Традиционални и Модерни Игри” 05-09 Септември 2019

05 Сеп 2019 - 09 Сеп 2019
Директор: Миленко Андрески Рок за аплицирање: 20 Јули 2019 ОХРИД Охрид – градот на светлината е вековна ризница на македонската култура...
Apply Now!
77€

Интернационален Младински и Детски Фолклорен Фестивал “Македонско Оро” 24-28 Август 2019

24 Авг 2019 - 28 Авг 2019
Директор: Миленко Андрески Рок за аплицирање: 20 Јуни 2019 ОХРИД Охрид – градот на светлината е вековна ризница на македонската култура...
Apply Now!
60€

Интернационален Фолклорен Фестивал “Охридска Разгледница” 23-27 Август 2019

23 Авг 2019 - 27 Авг 2019
Директор: Александар Петрески Рок за аплицирање: 20 Јули 2019 ОХРИД Охрид – градот на светлината е вековна ризница на македонската култур...
Apply Now!
57€

Интернационален Фолклорен Фестивал “Денови на Дебарца” 18-22 Август 2019

18 Авг 2019 - 22 Авг 2019
Директор: Јован Јоноски Рок за аплицирање: 20 Јули 2019 ОХРИД Охрид – градот на светлината е вековна ризница на македонската култ...
Apply Now!
61€

Интернационален Фестивал на Мажоретни тимови, Марширачки оркестри и Модерни танци 13-17 Август 2019

13 Авг 2019 - 17 Авг 2019
Директор: Миленко Андрески Рок за аплицирање: 20 Јули 2019 ОХРИД Охрид – градот на светлината е вековна ризница на македонската култура...
Apply Now!
79€

Интернационален Фолклорен Фестивал “Македонско Сонце” 08-12 Август 2019

08 Авг 2019 - 12 Авг 2019
Директор: Миленко Андрески Рок за аплицирање: 20 Јули 2019 ОХРИД Охрид – градот на светлината е вековна ризница на македонската култура...
Apply Now!
65€
}