E-mail : info.waaf@yahoo.com
Phone : +389 46 200 - 032

Интернационален Детски Фолклорен Фестивал “Охридски Бисер” 25-29 Јули 2019

Директор: Миленко Андрески Рок за аплицирање: 20 Јуни 2019 ОХРИД Охрид – градот на светлината е вековна ризница на македонската култура и духовност, преполн со прекрасни цркви. извор на словенската писменост. Градот, кој заедно со Охридското езеро, едно од трите најст...

Интернационален Фолклорен Фестивал “Александар Македонски” 18-22 Јули 2019

Директор: Миленко Андрески Рок за аплицирање: 30 Јули 2019 ОХРИД Охрид – градот на светлината е вековна ризница на македонската култура и духовност, преполн со прекрасни цркви. извор на словенската писменост. Градот, кој заедно со Охридското езеро, едно од трите најст...

Интернационален Фолклорен Фестивал “Охридско Сонце” 17-21 Јули 2019

Директор: Александар Петрески Рок за аплицирање: 20 Јули 2019 ОХРИД Охрид – градот на светлината е вековна ризница на македонската култура и духовност, преполн со прекрасни цркви. извор на словенската писменост. Градот, кој заедно со Охридското езеро, едно од трите најстари...

Интернационален Фолклорен Фестивал “Денови на Охрид” 11-15 Јули 2019

Директор: Јован Јоноски Рок за аплицирање:затворен ОХРИД Охрид – градот на светлината е вековна ризница на македонската култура и духовност, преполн со прекрасни цркви. извор на словенската писменост. Градот, кој заедно со Охридското езеро, едно од трите најстари езера ...

Интернационален Фолклорен Фестивал “Охридски Ѓердан” 04-08 Јули 2019

Директор: Јован Јоноски Рок за аплицирање:затворен ОХРИД Охрид – градот на светлината е вековна ризница на македонската култура и духовност, преполн со прекрасни цркви. извор на словенската писменост. Градот, кој заедно со Охридското езеро, едно од трите најстари езера ...

Интернационален Фолклорен Фестивал “Плетенка” 18-22 Јуни 2019

Директор: Јован Јоноски Рок за аплицирање: затворен ОХРИД Охрид – градот на светлината е вековна ризница на македонската култура и духовност, преполн со прекрасни цркви. извор на словенската писменост. Градот, кој заедно со Охридското езеро, едно од трите најстари езера н...
12
}