E-mail : info.waaf@yahoo.com
Phone : +389 46 200 - 032

ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН ФОЛКЛОРЕН,ХОРСКИ И МОДЕРЕН ФЕСТИВАЛ “ДЕНОВИ ВО ПЕТРОВАЦ” 05-09 СЕПТЕМВРИ 2019

Дата: 05-09 Септември 2019 Место: Бар,Петровац- Црна Гора Директор: Миленко Андрески  Рок за аплицирање: 20 Јули 2019 ЦРНА ГОРА   Бар  Црногорски отворен премин, со најголемо пристаниште на источниот брег на Јадранот, Медитерански центар на разновидност, примамлив по својата...

ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН МУЗИЧКИ ФЕСТИВАЛ “ДЕНОВИ ВО ДРАЧ” 06-10 СЕПТЕМВРИ 2019

Дата: 06-10 Септември 2019 Место: Драч, Албанија Директор: Јован Јоноски Рок за аплицирање: 20 Јули 2019 ДРАЧ, АЛБАНИЈА Драч или Дрча е приморски град во Албанија кој излегува на Јадранско Море. Тој се наоѓа во средна Албанија, на 35 км од главниот град Тирана. Драч претставу...

И.Ф.Х.М.ФЕСТИВАЛ “БАР-ПЕТРОВАЦ-БУДВА” 07-11 ЈУЛИ 2019

Дата: 07-11 Јули 2019 Место: Бар,Петровац,Будва- Црна Гора Директор: Јован Јоноски  Рок за аплицирање: Затворен ЦРНА ГОРА     Бар  Црногорски отворен премин, со најголемо пристаниште на источниот брег на Јадранот, Медитерански центар на разновидност, прима...

Интернационален Музички Фестивал “Од Фолк до Модерни Танци” 01-05 Септември 2019

Директор: Миленко Андрески Рок за аплицирање: 20 Јули 2019 ДРАЧ, АЛБАНИЈА Драч или Дрча е приморски град во Албанија кој излегува на Јадранско Море. Тој се наоѓа во средна Албанија, на 35 км од главниот град Тирана. Драч претставува најголемото пристаниште во Албанија и в...

Интернационален Фолклорен Фестивал “Паралија 2019” 11-18 Септември 2019

Директор: Миленко Андрески Рок за аплицирање: 20 Јули 2019 ПАРАЛИЈА, ГРЦИЈА Паралија е туристичко крајбрежно село и поранешна општина во источниот дел на регионалната единица Пиера, Грција. Со реформите кои ги спроведе локалната власт од 2011 година, таа е дел од оп...

Интернационален Фестивал “Лептокарија 2019” 11-14 Септември 2019

Директор: Миленко Андрески Рок за аплицирање: 20 Јули 2019 ЛЕПТОКАРИЈА, ГРЦИЈА Лептокарија, сместена во прегратките на планината Олимп, изобилува со атрактивни крајбрежни дестинации како што е плажата Неи Пори во Дио-Олимпос, а овој град ќе ве плени и со замоците Платма...

Интернационален Фолклорен, Хорски и Модерен Фестивал “Будва Фестивал” 25-29 Август 2019

Директор: Јован Јоноски Рок за аплицирање: 20 Јули 2019 БУДВА, ЦРНА ГОРА Таму постои посебен вид на убавина, што едноставно не можете да се заситите од неа. Ве релаксира, опушта, привлекува и восхитува. Егзотичните предели не секогаш се недостапни. Во срцето на Јадранскиот бр...

Интернационален Фолклорен, Хорски и Модерен Фестивал “Будва Фест 2019”
20-24 Септември 2019

Директор: Александар Петрески Рок за аплицирање: 20 Јуни 2019 БУДВА, ЦРНА ГОРА Таму постои посебен вид на убавина, што едноставно не можете да се заситите од неа. Ве релаксира, опушта, привлекува и восхитува. Егзотичните предели не секогаш се недостапни. Во срцето на Јадранскио...

Интернационален Фолклорен, Хорски и Модерен Фестивал “Будва Фестивал” 08-12 Јули 2019

Директор: Миленко Андрески Рок за аплицирање: 30 Јуни 2019 БУДВА, ЦРНА ГОРА Таму постои посебен вид на убавина, што едноставно не можете да се заситите од неа. Ве релаксира, опушта, привлекува и восхитува. Егзотичните предели не секогаш се недостапни. Во срцето на Јадранс...

Интернационален Мешовит Фестивал “Бар & Улцињ” 05-09 Септември 2019

Директор: Миленко Андрески Рок за аплицирање: 20 Јуни 2019 БАР, ЦРНА ГОРА Црногорски отворен премин, со најголемо пристаниште на источниот брег на Јадранот, Медитерански центар на разновидност, примамлив по својата дружељубивост, своите птици, маслинки и вино. Бар претста...
12
}