E-mail : info.waaf@yahoo.com
Phone : +389 46 200 - 032
Duration: 12 Jul 2018 - 15 Jul 2018
Location: Париз, Франција
Price: 149
Apply Now!

ПРОГРАМА
Прв ден: 12.07.2018
 • Пристигнување на групите (од 15 до 19 часот)
 • Средба со организаторот
 • 20:00 Вечера
 • Слободни активности
Втор ден: 13.07.2018
 • 09:00 Појадок
 • Разглед на градот (Ајфелова кула, Опера, Триумфална капија, Шамп Елизе)
 • Официјално отворање на фестивалот (прва фестивалска вечер)
 • 20:00 Вечера
 • Слободни активности
Трет ден: 14.07.2018
 • 10:00 Појадок
 • Парада и настап на учесниците во MİLLY-LA-FORET
 • 20:00Вечера
 • Слободни активности
Четврт ден: 15.07.2018
 • Појадок
 • Одјавување

ТАКСА ЗА УЧЕСТВО
149 евра по човек / Хотел 3*** (полупансион – доручек и вечера)
Euro Hotel (Orly Rungis) www.eurohotel.fr
Хотел – Париз -22 км
Хотел – MİLLY-LA-FORET -32 км

 ТАКСАТА ЗА УЧЕСТВО НЕ ВКЛУЧУВА
 • За двокреветна соба се доплаќа 5 евра дневно по лице
 • За еднокреветна соба се доплаќа 15 евра дневно по лице
 • Туристички водич
 • Превоз од аеродром до хотелот и назад, како и превоз за низ градот (Контактирајте не за подетални информации)
 • Продолжен престој во хотелот (Дополнителните дена се доплаќаат додатно)

УСЛОВИ ЗА УЧЕСТВО
 • Фолклорни групи, модерни танцувачки групи како и мажоретки можат да аплицираат
 • Бројот на учесници не е ограничен
 • Не постои возрасна граница
 • На секој 20-ти учесник – 21-от е гратис, на секој 40ти учесник -41от и 42от е гратис
 • Секоја група – учесник ќе има можност да ги продава своите културни сувенири за време на фестивалските вечери

Секоја група – учесник извршува авансно плаќање од 50% од целокупниот износ на сметка од организаторот , а по пристигнувањето  се врши целосно плаќање. Во случај на откажување, авансот не се рефундира.
}