E-mail : info.waaf@yahoo.com
Phone : +389 46 200 - 032
Duration: 05 Jul 2018 - 08 Jul 2018
Location: Будимпешта. Унгарија
Price: 139€
Apply Now!

ПРОГРАМА
Прв ден: 05.07.2018
 • Пристигнување во Будимпешта
 • Сместување
 • Вечера
Втор ден: 06.07.2018
 • Појадок
 • Разглед на градот (Центарот на градот, Опера, Цитадела, Собранието, Мост Ержебет, Зоолошка градина)
 • Официјално отворање на фестивалот (прва фестивалска вечер)
 • Вечера
 • Слободни активности
Трет ден: 07.07.2018
 • Појадок
 • Разглед на градот со бесплатно крстарење / посета на градот Сентендре
 • Втора фестивалска вечер
 • Вечера
 • Ромска музичка вечер (изборно)
Четврт ден: 08.07.2018
 • Појадок
 • Одјавување

ТАКСА ЗА УЧЕСТВО
139 евра по човек / Хотел 3***

ТАКСАТА ЗА УЧЕСТВО ВКЛУЧУВА
 • Сместување во хотел во двокреветни и трокреветни соби
 • Полупансиони (појадок и вечера)
 • Трошоци покриени од страна на организаторот
 • Дипломи
 • Официјална покана
 • На секој 20ти учесник – 21от е гратис

УСЛОВИ ЗА УЧЕСТВО
 • Фолклорни групи, модерни танцувачки групи како и мажоретки можат да аплицираат
 • Бројот на учесници не е ограничен
 • Не постои возрасна граница

Секоја група – учесник извршува авансно плаќање од 50% од целокупниот износ на сметка од организаторот , а по пристигнувањето  се врши целосно плаќање. Во случај на откажување, авансот не се рефундира.
}