E-mail : info.waaf@yahoo.com
Phone : +389 46 200 - 032

Интернационален Фолклорен Фестивал “Паралија 2019” 11-18 Септември 2019

11 Sep 2019 - 18 Sep 2019
Директор: Миленко Андрески Рок за аплицирање: 20 Јули 2019 ПАРАЛИЈА, ГРЦИЈА Паралија е туристичко крајбрежно село и поранешна о...
Apply Now!
69€

Интернационален Фестивал “Лептокарија 2019” 11-14 Септември 2019

11 Sep 2019 - 14 Sep 2019
Директор: Миленко Андрески Рок за аплицирање: 20 Јули 2019 ЛЕПТОКАРИЈА, ГРЦИЈА Лептокарија, сместена во прегратките на планината Олимп, изобилува...
Apply Now!
77€

Интернационален Фолклорен, Хорски и Модерен Фестивал “Будва Фестивал” 25-29 Август 2019

25 Aug 2019 - 29 Aug 2019
Директор: Јован Јоноски Рок за аплицирање: 20 Јули 2019 БУДВА, ЦРНА ГОРА Таму постои посебен вид на убавина, што едноставно не можете...
Apply Now!
75€

Интернационален Фолклорен, Хорски и Модерен Фестивал “Будва Фест 2019”
20-24 Септември 2019

20 Sep 2019 - 24 Sep 2019
Директор: Александар Петрески Рок за аплицирање: 20 Јуни 2019 БУДВА, ЦРНА ГОРА Таму постои посебен вид на убавина, што едноставно не можете да се...
Apply Now!
67€

Интернационален Фолклорен, Хорски и Модерен Фестивал “Будва Фестивал” 08-12 Јули 2019

08 Jul 2019 - 12 Jul 2019
Директор: Миленко Андрески Рок за аплицирање: 30 Јуни 2019 БУДВА, ЦРНА ГОРА Таму постои посебен вид на убавина, што едноставно не можете да...
Apply Now!
69€

Интернационален Мешовит Фестивал “Бар & Улцињ” 05-09 Септември 2019

05 Sep 2019 - 09 Sep 2019
Директор: Миленко Андрески Рок за аплицирање: 20 Јуни 2019 БАР, ЦРНА ГОРА Црногорски отворен премин, со најголемо пристаниште на источниот бр...
Apply Now!
85€

Special Festival Offers

Enjoy Our Big Collection Of Festivals Around The World

View All Festivals

Find A Festival

Past Festivals

INTERNATIONAL MUSIC FESTIVAL “FESTIVAL DAYS IN DURRES” 06 – 10 SEPTEMBER 2019

06 Sep 2019 - 10 Sep 2019
Date: 06 – 10 September 2019 Location: Durres, Albania Director:Jovan Jonoski Application Deadline: 15 August 2019 ORGANIZER OF THE FESTIVAL The...
Apply Now!
69€

И.Ф.Х.М.ФЕСТИВАЛ “БАР-ПЕТРОВАЦ-БУДВА” 07-11 ЈУЛИ 2019

07 Jul 2019 - 11 Jul 2019
Дата: 07-11 Јули 2019 Место: Бар,Петровац,Будва- Црна Гора Директор: Јован Јоноски  Рок за аплицирање: Затворен ЦРНА ГОРА   &nbs...
Apply Now!
75€

INTERNATIONAL FOLKLORE FESTIVAL “OHRID FEST” 27-31 JULY 2019

27 Jul 2019 - 31 Jul 2019
Date: 27-31 July 2019 Location: Ohrid,  Macedonia Director: Aleksandar Petreski Application Deadline: Closed   OHRID   Welcome to Ohrid, the...
Apply Now!
57€
}