E-mail : info.waaf@yahoo.com
Phone : +389 46 200 - 032

Интернационален Фолклорен, Хорски и Модерен Фестивал “БАР 2019” 21-25 Август 2019

21 Aug 2019 - 25 Aug 2019
Директор: Александар Петрески Рок за аплицирање: 20 Јули 2019 БАР, ЦРНА ГОРА Црногорски отворен премин, со најголемо пристаниште на источ...
Apply Now!
69€

Интернационален Фолклорен Фестивал “Охрид 2019 – Зимско Издание” 13-16 Декември 2019

13 Dec 2019 - 16 Dec 2019
Директор: Александар Петрески Рок за аплицирање:  20 Јули 2019 ОХРИД Охрид – градот на светлината е вековна ризница на македонската култура...
Apply Now!
59€

Интернационален Фолклорен Фестивал “Ноемвриски Денови” 09-12 Ноември 2019

09 Nov 2019 - 12 Nov 2019
Директор: Миленко Андрески Рок за аплицирање: 20 Јули 2019 ОХРИД Охрид – градот на светлината е вековна ризница на македонската култура...
Apply Now!
77€

Интернационален Фестивал за Фолклорни и Модерни Танцувачки Групи, Хорови и Оркестри “Цар Самоил” 04-08 Октомври 2019

04 Oct 2019 - 08 Oct 2019
Директор: Јован Јоноски Рок за аплицирање:  20 Јули 2019 ОХРИД Охрид – градот на светлината е вековна ризница на македонската култу...
Apply Now!
77€

Интернационален Фолклорен Фестивал “Спој на Традиционални и Модерни Игри” 05-09 Септември 2019

05 Sep 2019 - 09 Sep 2019
Директор: Миленко Андрески Рок за аплицирање: 20 Јули 2019 ОХРИД Охрид – градот на светлината е вековна ризница на македонската култура...
Apply Now!
77€

Интернационален Младински и Детски Фолклорен Фестивал “Македонско Оро” 24-28 Август 2019

24 Aug 2019 - 28 Aug 2019
Директор: Миленко Андрески Рок за аплицирање: 20 Јуни 2019 ОХРИД Охрид – градот на светлината е вековна ризница на македонската култура...
Apply Now!
60€

Special Festival Offers

Enjoy Our Big Collection Of Festivals Around The World

View All Festivals

Find A Festival

Past Festivals

Интернационален Фолклорен Фестивал “Струга Фест ” 03-07 Август 2019

03 Aug 2019 - 07 Aug 2019
Директор: Александар Петрески Рок за аплицирање:  20 Јули 2019 ДЕН ПО ДЕН ПРОГРАМА Прв фестивалски ден: Пристигнување во Струга / Сместување Втор...
Apply Now!
59€

Интернационален Фолклорен Фестивал “Струга Фест ” 20-24 Јули 2019

20 Jul 2019 - 24 Jul 2019
Директор: Александар Петрески Рок за аплицирање: 20 Јули 2019 ДЕН ПО ДЕН ПРОГРАМА Прв фестивалски ден: Пристигнување во Струга / Сместување Вто...
Apply Now!
59€

8 ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ ЗА ФОЛКЛОР, ХОРОВИ И ОРКЕСТРИ “Tramonto Sul Lungomare”

31 Aug 2018 - 05 Sep 2018
САН МАРИНО Од 196 независни држави во светот, Сан Марино е 5та најмала и веројатно најнеобична. Како воопшто опстанала е сеуш...
Apply Now!
139€
}