E-mail : info.waaf@yahoo.com
Phone : +389 46 200 - 032

 

За да можете  да аплицирате на нашите фестивали, треба да ја пополните апликационата форма (погледни  долу) со сите потребни информации. Сите полиња се задолжителни.
***Во случај да имате проблем со апликационата форма на нашата веб страна, можете да го спуштите следниов документ и со него да аплицирате директно на нашиот е маил: info.waaf@yahoo.com

APPLICATION FORM WAAF

 

Application Form
Sending

 

}