E-mail : info.waaf@yahoo.com
Phone : +389 46 200 - 032

Интернационален Фолклорен Фестивал “Паралија 2019” 11-18 Септември 2019

Директор: Миленко Андрески Рок за аплицирање: 20 Јули 2019 ПАРАЛИЈА, ГРЦИЈА Паралија е туристичко крајбрежно село и поранешна општина во источниот дел на регионалната единица Пиера, Грција. Со реформите кои ги спроведе локалната власт од 2011 година, таа е дел од оп...
}